Vinohradský Pivovar, Prague by OV-A

Vinohradský Pivovar, Prague by OV-A
© Lukáš Žentel
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Renewed family brewery is placed in the fermentation cellars of an ancient brewery in Prague.

The focus of the design was to support sculptural quality of a long vaulted space. New porthole-like windows broke through the thick walls between taproom and brewery reveal boiling pan, lautertun, fermentation tanks and storage cellar and show it to guests.

Light neutral materials and lightening make perfect background for views through glasses of beer. Ceramic counter reminds the traditional Czech beer culture.

View the complete gallery

Share this article
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on tumblr
see more
You might also like

Subscribe to our newsletter

SIGN UP

Subscribe to our newsletter